søndag 23. august 2015

Breakdance show og Battle: Kom og se! Kom og lær!

Floorknights crew kommer på torgfesten 29.august! De skal ha breakeshow, battle med barna og workshop for alle som vil lære å breake. Vi gleder oss!

Floorknights er Norges største og lengst levende breakdanskompani. De feiret sitt 10 års jubileum i 2009 og består av Norges fremste dansere innenfor breaking, locking og popping. Floorknights har de siste årene ikke bare vokst som gruppe, men også i produksjon og anerkjennelse. De er kjente for å utforske med forskjellige type dansesjangrer og performancekunst, og ønsker å være et ungt og innovativt innslag i kulturlivet.

Floorknights ble Norgesmestere i breakdans både i 1999 og 2001. De har også vunnet og hatt gode, bemerkelsesverdige plasseringer i internasjonale konkurranser, og vært med på å lage uttalige shows både i Norge og i utlandet. De kom blant annet på 2.plass i Norske Talenter 2010.

Kompaniet har klart å jobbe seg opp et navn som både er respektert og anerkjent innenfor dansemiljøet. Dansegruppa har gjort et stort arbeid innenfor integrering og ungdomsarbeid.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar