onsdag 15. juli 2015

Opplev Stålmenn på Torgfest på Bogerud!

Vi har gleden av å ha med oss det norske rockebandet Stålmenn som sikkert mange kjenner igjen fra 90-tallet og i år gjør de comeback og vi gleder oss til høre de på torgfesten på Bogerud 29. august!

Stålmenn var et norsk rockeband som eksisterte mellom 1994 og 1998. Debuten til bandet var albumet ”Ingen spøk” som ble gitt ut i 1995. Bandet spilte deretter mye live, bla. med flere konserter på Rockefeller i Oslo. Stilen kunne variere fra garasjerock og punk til melodiøs pop med støy og psykedelia elementer. Tekstene var alltid på morsmålet. Etter dette har låtskriverne Ståle Kverndokk (Stålmann) og Pär Basset gitt ut flere soloplater. I fjor kom Basset med CD-en ”All Of The Sun”, mens Kverndokk med sitt alter ego Stålmann ga ut vinyl EP-en ”Varme hjerter, kalde skaller” tidligere i år.

Stålmenn 2015:
I anledning at det er 20 år siden debutalbumet ”Ingen spøk” kom ut, har bandet gjenoppstått for flere konserter i høst. Inge Ztøy har gått inn som ny bassist, ellers er besetningen den samme med John Terje Johnsen på trommer og Pär Basset og Stålmann, begge på gitar og sang. Repertoaret vil bestå av bandets gamle låter, bla. fra debutplaten, mikset med Basset og Kverndokk sine soloprosjekter.
Stålmenn diskografi: (tilgjengelig på i tunes, Spotify og Wimp)
• Ingen Spøk (album) 1995
• Sirkelslange (single) 1997
• Nepe (EP) 1998
• Nifse greier (EP) 2013 (innspillinger fra 1996)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar