onsdag 15. juli 2015

Mosti Kartelz opptrer 29. august!

Vi har mange talenter i nærområdet vårt! I tillegg til dyktige Aidin har vi også fått med en annen artist fra Skullerud som skal opptre på torgfesten på Bogerud. Vi gleder oss til Mosti Kartelz!

Mosti Kartelz ble født i 1995 og fikk navnet Mustefa Ahmed som betyr "den utvalgte" Han er født i Oslo og ble sett på som musikalsk begavet allerede som barn.

Han vokste opp på Skullerud som han refererer til som "the village" i mange av sangene sine.
Han oppdaget beatboxing i en alder av 10 år da en venn av han viste han et videoklipp av den amerikanske beatboxeren Rahzel. Han imponerte folk med sine opptredener med beatboxing og begynte å lage hip hop musikk i 2009 da han ble en del av rapduoen Ma10&Mos10 (uttalt: Mati and Mosti).

Den første opptreden de hadde var i en alder av 14 år og de kom videre til UKM-mønstringen i Trondheim som banet vei til over 40 show og mange opptredener på ulike arenaer. I 2012 kom Mosti til finalen i "Rapvalg", en nasjonal rapkonkurranse der han gjorde sin første opptreden alene som hip hop artist og kort tid etter ville han satse profesjonelt på musikken.
Nå, i en alder av 19, har han allerede gitt ut to singler i 2015, "Kartelz" og "Excuse my". Låtene har blitt godt tatt imot grunnet hans allsidige og unike måte å rappe på, kombinert med urbane tekster og fengende melodier.

Opplev Mosti live på Bogerud lørdag 29.august!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar